Tervetuloa kokkailemaan kanssamme!

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatut kokkailukurssit alkoivat syksyllä 2005. Kursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä yhdessä ruokalajeja valmistaen. Opitaan kalan ja lihan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Ruokaa ei valmisteta suu mutrussa, vaan huipputason keittiömestarimme varmistavat, että kaikilla on myös hauskaa ruoanlaiton parissa. 

Kurssit järjestetään joka toinen lauantai klo 12-16 Pohjoisesplanadi 21:ssä.

Kurssi kestää teemasta riippumatta noin 4 tuntia. Tänä aikana valmistetaan ja nautitaan 3 ruokalajin päivällinen. Lisäksi kaikkiin teemoihin on suunniteltu juomakokonaisuudet, jotka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Yksi kurssipäivä maksaa 89 €/ henkilö ja juomapaketti 33 €/ henkilö (teeman mukaiset viinit 3 kaatoa).  Yhdelle kurssille mahtuu 20 kokkailijaa.

Ilmoitathan allergiat ja erikoisruokavaliot varatessasi kurssia.

Katso teemat, menut ja aikataulut alta, ja varaa paikkasi kurssille linkistä.

Tutustu kursseihin ja tee varaus tästä:

ELOKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia

***

Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa

***

Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua

13.

Elokuuta

ELOKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia

***

Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa

***

Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua

27.

Elokuuta

SYYSKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea

***

Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta

***

Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa

10.

Syyskuuta

SYYSKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea

***

Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta

***

Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa

24.

Syyskuuta

LOKAKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Savusellerikeittoa ja metsäsieniä

***

Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta

***

Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa

8.

Lokakuuta

LOKAKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Savusellerikeittoa ja metsäsieniä

***

Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta

***

Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa

22.

Lokakuuta

MARRASKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa

***

Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta

***

Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä

5.

Marraskuuta

MARRASKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa

***

Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta

***

Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä

19.

Marraskuuta

JOULUKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Kirjolohta ja mallasleipää

***

Hanhen rintaa ja ruusukaalia

***

Karpaloa ja piimää

3.

Joulukuuta

JOULUKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Kirjolohta ja mallasleipää

***

Hanhen rintaa ja ruusukaalia

***

Karpaloa ja piimää

17.

Joulukuuta