Tervetuloa kokkailemaan kanssamme!

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatut kokkailukurssit alkoivat syksyllä 2005. Kursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä yhdessä ruokalajeja valmistaen. Opitaan kalan ja lihan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Ruokaa ei valmisteta suu mutrussa, vaan huipputason keittiömestarimme varmistavat, että kaikilla on myös hauskaa ruoanlaiton parissa. 

Kurssit järjestetään joka toinen lauantai klo 12-16.

Kurssi kestää teemasta riippumatta noin 4 tuntia. Tänä aikana valmistetaan ja nautitaan 3 ruokalajin päivällinen. Kokkailu toteutetaan pienryhmissä, joten kurssi aloitetaan ryhmäjaolla ja  tutustumalla reseptiikkaan. Kaikista ruokalajeista lähetämme reseptiikan kotiin tilaisuuden jälkeen sähköpostilla.

Lisäksi kaikkiin teemoihin on suunniteltu juomakokonaisuudet, jotka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.

Yksi kurssipäivä maksaa 99€/ henkilö ja juomapaketti 42€/ henkilö (teeman mukaiset viinit 3 kaatoa). Voit tilata viinipaketin ennakkohintaan 39€ myyntipalvelustamme kokkikoulu@kokkikouluespa.fi.

Yhdelle kurssille mahtuu 20 kokkailijaa.

Ilmoitathan allergiat ja erikoisruokavaliot varatessasi kurssia.

Katso teemat, menut ja aikataulut alta, ja varaa paikkasi kurssille linkistä.

Tutustu kursseihin ja tee varaus tästä:

JOULUKUUN KOKKAILUKURSSI 2022

Kirjolohta ja mallasleipää

***

Hanhen rintaa ja ruusukaalia

***

Karpaloa ja piimää

17.

Joulukuuta

Tammikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Blinit perinteisin lisukkein

***

Saksanhirveä, paahdettua punajuurta ja punajuurilientä

***

Suklaavaahtoa, appelsiinisalaattia ja mantelia

14.

Tammikuuta

Tammikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Blinit perinteisin lisukkein

***

Saksanhirveä, paahdettua punajuurta ja punajuurilientä

***

Suklaavaahtoa, appelsiinisalaattia ja mantelia

28.

Tammikuuta

Helmikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Blinit perinteisin lisukkein

***

Haudutettua turskaa, kukkakaalispelttiä ja curryllä maustettu simpukkaliemi

***

Veriappelsiini-mantelikakkua  ja veriappelsiinianglaise

11.

Helmikuuta

Helmikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Blinit perinteisin lisukkein

***

Haudutettua turskaa, kukkakaalispelttiä ja curryllä maustettu simpukkaliemi

***

Veriappelsiini-mantelikakkua ja veriappelsiinianglaise

25.

Helmikuuta

Maaliskuun KOKKAILUKURSSI 2023

 

”Madekeitto”

***

Naudan petite tenderiä, paahdettua bataattia ja punaviinikastiketta

***

Sitruuna-financier, valkosuklaakreemiä ja paahdettua valkosuklaata

11.

Maaliskuuta

Maaliskuun KOKKAILUKURSSI 2023

”Madekeitto”

***

Naudan petite tenderiä, paahdettua bataattia ja punaviinikastiketta

***

Sitruuna-financier, valkosuklaakreemiä ja paahdettua valkosuklaata

25.

Maaliskuuta

Huhtikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Karitsatartar, lehtikaalia ja

***

Paistettua haukea, haukibrandade, haudutettua perunaa ja kananmunakastiketta

***

Karamellisoitua omenaa, mantelia ja creme anglaise

8.

Huhtikuuta

Huhtikuun KOKKAILUKURSSI 2023

Karitsatartar, lehtikaalia ja

***

Paistettua haukea, haukibrandade, haudutettua perunaa ja kananmunakastiketta

***

Karamellisoitua omenaa, mantelia ja creme anglaise

22.

Huhtikuuta

Toukokuun KOKKAILUKURSSI 2023

Nokkoskeittoa ja uppomuna

***

Naudan petite tenderiä, broccolinia ja bearnaise-kastiketta

***

Creme caramel, mantelikakkua ja vadelmaa

6.

Toukokuuta

Toukokuun KOKKAILUKURSSI 2023

Nokkoskeittoa ja uppomuna

***

Naudan petite tenderiä, broccolinia ja bearnaise-kastiketta

***

Creme caramel, mantelikakkua ja vadelmaa

20.

Toukokuuta

Kesäkuun KOKKAILUKURSSI 2023

Créme ninon ja rapeaa kinkkua

***

Naudan flanksteak, grillattua sydänsalaattia ja yrttipestoa

***

Vaniljapannacottaa, marinoitua mansikkaa ja pistaasia

3.

Kesäkuuta

Kesäkuun KOKKAILUKURSSI 2023

Créme ninon ja rapeaa kinkkua

***

Naudan flanksteak, grillattua sydänsalaattia ja yrttipestoa

***

Vaniljapannacottaa, marinoitua mansikkaa ja pistaasia

17.

Kesäkuuta

elokuun KOKKAILUKURSSI 2023

Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia

***

Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa

***

Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua

12.

Elokuuta

elokuun KOKKAILUKURSSI 2023

Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia

***

Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa

***

Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua

26.

Elokuuta

syyskuun KOKKAILUKURSSI 2023

Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea

***

Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta

***

Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa

09.

Syyskuuta

syyskuun KOKKAILUKURSSI 2023

Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea

***

Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta

***

Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa

23.

Syyskuuta

lokakuun KOKKAILUKURSSI 2023

Savusellerikeittoa ja metsäsieniä

***

Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta

***

Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa

07.

Lokakuuta

lokakuun KOKKAILUKURSSI 2023

Savusellerikeittoa ja metsäsieniä

***

Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta

***

Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa

21.

Lokakuuta

marraskuun KOKKAILUKURSSI 2023

Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa

***

Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta

***

Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä

04.

Marraskuuta

marraskuun KOKKAILUKURSSI 2023

Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa

***

Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta

***

Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä

25.

Marraskuuta

joulukuun KOKKAILUKURSSI 2023

Kirjolohta ja mallasleipää

***

Hanhen rintaa ja ruusukaalia

***

Karpaloa ja piimää

02.

Joulukuuta

joulukuun KOKKAILUKURSSI 2023

Kirjolohta ja mallasleipää

***

Hanhen rintaa ja ruusukaalia

***

Karpaloa ja piimää

16.

Joulukuuta