Tervetuloa kokkailemaan kanssamme!
Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatut kokkailukurssit alkoivat syksyllä 2005. Kursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä yhdessä ruokalajeja valmistaen. Opitaan kalan ja lihan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Ruokaa ei valmisteta suu mutrussa, vaan huipputason keittiömestarimme varmistavat, että kaikilla on myös hauskaa ruoanlaiton parissa.
Kurssit järjestetään joka toinen lauantai klo 12-16.
Kurssi kestää teemasta riippumatta noin 4 tuntia. Tänä aikana valmistetaan ja nautitaan 3 ruokalajin päivällinen. Kokkailu toteutetaan pienryhmissä, joten kurssi aloitetaan ryhmäjaolla ja tutustumalla reseptiikkaan. Kaikista ruokalajeista lähetämme reseptiikan kotiin tilaisuuden jälkeen sähköpostilla.
Lisäksi kaikkiin teemoihin on suunniteltu juomakokonaisuudet, jotka osallistuja voi halutessaan tilata kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.
Yksi kurssipäivä maksaa 99€/ henkilö ja juomapaketti 42€/ henkilö (teeman mukaiset viinit 3 kaatoa). Voit tilata viinipaketin ennakkohintaan 39€ myyntipalvelustamme kokkikoulu@kokkikouluespa.fi.
Yhdelle kurssille mahtuu 20 kokkailijaa.
Ilmoitathan allergiat ja erikoisruokavaliot varatessasi kurssia.
Katso teemat, menut ja aikataulut alta, ja varaa paikkasi kurssille linkistä.
Tutustu kursseihin ja tee varaus tästä:


JOULUKUUN KOKKAILUKURSSI 2022
Kirjolohta ja mallasleipää
***
Hanhen rintaa ja ruusukaalia
***
Karpaloa ja piimää
17.
Joulukuuta


Tammikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Blinit perinteisin lisukkein
***
Saksanhirveä, paahdettua punajuurta ja punajuurilientä
***
Suklaavaahtoa, appelsiinisalaattia ja mantelia
14.
Tammikuuta


Tammikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Blinit perinteisin lisukkein
***
Saksanhirveä, paahdettua punajuurta ja punajuurilientä
***
Suklaavaahtoa, appelsiinisalaattia ja mantelia
28.
Tammikuuta


Helmikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Blinit perinteisin lisukkein
***
Haudutettua turskaa, kukkakaalispelttiä ja curryllä maustettu simpukkaliemi
***
Veriappelsiini-mantelikakkua ja veriappelsiinianglaise
11.
Helmikuuta


Helmikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Blinit perinteisin lisukkein
***
Haudutettua turskaa, kukkakaalispelttiä ja curryllä maustettu simpukkaliemi
***
Veriappelsiini-mantelikakkua ja veriappelsiinianglaise
25.
Helmikuuta


Maaliskuun KOKKAILUKURSSI 2023
”Madekeitto”
***
Naudan petite tenderiä, paahdettua bataattia ja punaviinikastiketta
***
Sitruuna-financier, valkosuklaakreemiä ja paahdettua valkosuklaata
11.
Maaliskuuta


Maaliskuun KOKKAILUKURSSI 2023
”Madekeitto”
***
Naudan petite tenderiä, paahdettua bataattia ja punaviinikastiketta
***
Sitruuna-financier, valkosuklaakreemiä ja paahdettua valkosuklaata
25.
Maaliskuuta


Huhtikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Karitsatartar, lehtikaalia ja
***
Paistettua haukea, haukibrandade, haudutettua perunaa ja kananmunakastiketta
***
Karamellisoitua omenaa, mantelia ja creme anglaise
8.
Huhtikuuta


Huhtikuun KOKKAILUKURSSI 2023
Karitsatartar, lehtikaalia ja
***
Paistettua haukea, haukibrandade, haudutettua perunaa ja kananmunakastiketta
***
Karamellisoitua omenaa, mantelia ja creme anglaise
22.
Huhtikuuta


Toukokuun KOKKAILUKURSSI 2023
Nokkoskeittoa ja uppomuna
***
Naudan petite tenderiä, broccolinia ja bearnaise-kastiketta
***
Creme caramel, mantelikakkua ja vadelmaa
6.
Toukokuuta


Toukokuun KOKKAILUKURSSI 2023
Nokkoskeittoa ja uppomuna
***
Naudan petite tenderiä, broccolinia ja bearnaise-kastiketta
***
Creme caramel, mantelikakkua ja vadelmaa
20.
Toukokuuta


Kesäkuun KOKKAILUKURSSI 2023
Créme ninon ja rapeaa kinkkua
***
Naudan flanksteak, grillattua sydänsalaattia ja yrttipestoa
***
Vaniljapannacottaa, marinoitua mansikkaa ja pistaasia
3.
Kesäkuuta


Kesäkuun KOKKAILUKURSSI 2023
Créme ninon ja rapeaa kinkkua
***
Naudan flanksteak, grillattua sydänsalaattia ja yrttipestoa
***
Vaniljapannacottaa, marinoitua mansikkaa ja pistaasia
17.
Kesäkuuta


elokuun KOKKAILUKURSSI 2023
Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia
***
Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa
***
Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua
12.
Elokuuta


elokuun KOKKAILUKURSSI 2023
Sinisimpukoita, siideriä ja fenkolia
***
Vasikan entrecotea ja sahramirisottoa
***
Sitruunaposset, karamellisoitua omenaa ja kardemummamurua
26.
Elokuuta


syyskuun KOKKAILUKURSSI 2023
Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea
***
Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta
***
Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa
09.
Syyskuuta


syyskuun KOKKAILUKURSSI 2023
Turskacarpaccio, pikkelöityä omenaa ja omenavinaigrettea
***
Siikaa, paahdettua mustajuurta ja simpukkakastiketta
***
Mustikka-clafoutis ja vaniljavaahtoa
23.
Syyskuuta


lokakuun KOKKAILUKURSSI 2023
Savusellerikeittoa ja metsäsieniä
***
Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta
***
Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa
07.
Lokakuuta


lokakuun KOKKAILUKURSSI 2023
Savusellerikeittoa ja metsäsieniä
***
Peuraa, karamellisoitu porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta
***
Tyrniposset, marinoitua lakkaa ja hunajaa
21.
Lokakuuta


marraskuun KOKKAILUKURSSI 2023
Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa
***
Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta
***
Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä
04.
Marraskuuta


marraskuun KOKKAILUKURSSI 2023
Paahdettua valkosipulikeittoa ja rosmariini-foccaciaa
***
Ankkaa, maa-artisokkaa ja kirsikkakastiketta
***
Kardemummafinancier, mustikka-timjamihilloketta ja jugurttijäätelöä
25.
Marraskuuta


joulukuun KOKKAILUKURSSI 2023
Kirjolohta ja mallasleipää
***
Hanhen rintaa ja ruusukaalia
***
Karpaloa ja piimää
02.
Joulukuuta


joulukuun KOKKAILUKURSSI 2023
Kirjolohta ja mallasleipää
***
Hanhen rintaa ja ruusukaalia
***
Karpaloa ja piimää
16.
Joulukuuta