TILAT

 

SIJAINTI JA MILJÖÖ

Sijaitsemme Helsingin ydinkeskustassa, Esplanadin puiston reunalla, vanhan kivitalon ylimmässä kerroksessa. Modernit ja hulppeat tilamme sopivat hyvin kokouksiin, yritystilaisuuksiin, illanviettoihin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Ison kabinetin viisto katto ja kattoparrut luovat vinttimäisen tunnelman luonnon valon tulviessa tilaan kattoikkunoista. Muita tilojamme ympäröi vanhan kivitalon isot ikkunat, jotka suuntaavat sisäpihalle. Käynti sympaattiselta sisäpihalta, hissillä ylimpään kerrokseen. Tiloihimme mahtuu kokkailemaan yhtä aikaa viisikymmentä henkilöä.

KEITTIÖN VARUSTELU

Kokkikoulun asiakkaat valmistavat menut samoilla välineillä, mitä kotikeittiöstäkin löytyy.
Ruoanlaittopisteet ovat avarassa tilassa, missä seurusteleminen ja vapaamuotoinen liikkuminen ovat helppoa.

YKSITYISTILAISUUKSILLE JA KOKOUKSILLE ERINOMAISET PUITTEET

Erilaiset kokoukset, tuote-esittelyt, lehdistötilaisuudet ja muut tilaisuudet onnistuvat tyylikkäissä tiloissamme. Tilat tarjoavat kaiken tarvittavan kokoustekniikan, kuten ison näytön, fläppitaulun ja langattoman verkkoyhteyden.

Tilavuokra

Puolipäivää 600€
Koko päivä 1000€
Klo 9-16 päivällä lisätunti 120€
Klo 16-24 illalla lisätunti 180€

Aamiainen 20 €/hlö
Kevyt lounas 30 €/hlö
Business lounas 3 rkl 45 €/hlö

Tilavuokraan lisätään aina +50€/h henkilöstökustannus.

Perimme tilavuokran vain, jos pelkkä tila vuokrataan käyttöön

 

Tiloissamme on A-oikeudet, jolloin talon puolesta on aina oltava anniskeluvastaava paikalla, vaikka anniskelua ei tapahtuisi. Tilavuokraan lisätään henkilökunnan kustannus 50€/h. Juomatarjoilu hoituu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Vieraanne voivat nauttia baarimme antimista tarvittaessa myös omalla kustannuksellaan. Juomat valitaan aina ravintolamme valikoimista, eikä omien juomien paikalle tuominen/nauttiminen ole sallittua anniskelutiloissamme.  

Tarvittaessa tilaamme annetun listan mukaiset tuotteet asiakkaalle paikan päälle. Tilauksesta veloitus 100€ + raaka-ainekustannukset.

Asiakkaamme voivat tilata tukkukuorman itse suoraan tiloihimme. Huomiona, ettemme voi vaikuttaa tukkujen tuotesaatavuuteen. Asiakkaan itse tilatessa tukkukuorman tiloihimme, toimituspäivä ja -aika on sovittava aina erikseen kanssamme. 

Tilan vuokraaja huolehtii keittiön pintojen siivouksesta.

Muu loppusiivous 120 €: Jätteiden vienti sekä kabinettien, lattiapintojen ja saniteettitilojen siivous hoituvat tarvittaessa Kokkikoulu Espan puolesta.