Sulje
  • Kokkikoulut ryhmille
  • Kokkikoulut
  • Menut ryhmille
    • Kausimenut
    • Maamenut
    • Teemamenut
  • Lahjakortit
  • Meistä
  • Tilat
  • Yhteystiedot
Käyntiosoite

Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4. krs.
00100 Helsinki

Myyntipalvelu arkisin 9-17

Puhelin +358 50 476 2665
kokkikoulu@kokkikouluespa.fi

 

Sulje
  • Kokkikoulut ryhmille
  • Kokkikoulut
  • Menut ryhmille
    • Kausimenut
    • Maamenut
    • Teemamenut
  • Lahjakortit
  • Meistä
  • Tilat
  • Yhteystiedot
Käyntiosoite

Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4. krs.
00100 Helsinki

Myyntipalvelu arkisin 9-17

Puhelin +358 50 476 2665
kokkikoulu@kokkikouluespa.fi

 

valikko

TERVETULOA MEIDÄN SUOSITUIMPIIN RYHMÄMENUIHIN! 

Menut vaihtuvat aina vuodenajan ja kauden mukaan, koska meille raaka-aineiden tuoreus on ensisijaisen tärkeää ja saamme inspiraatiomme Suomen luonnosta. 

Tee varaus myyntipalvelustamme
  • Kaikki
  • Tammi-maaliskuu
  • Huhti-toukokuu
  • Kesä-elokuu
  • Syys-lokakuu
  • Marras-joulukuu

Tammi-maaliskuu

***

Pikku blinejä perinteisin  lisukkein

***

Maa-artisokkakeittoa & vuohen gryere juustoa

***

Iberico porsaan secretoa, sipulia ja sherrykastiketta

***

Suklaa fondanttia, vadelma-creme fraiche sherbettiä ja suklaacrumblea

Huhti-toukokuu

***

Paahdettuja tomaatteja, paistettua hernettä ja marinoitua retiisiä

***

Valkoparsakeittoa ja timjamiöljyä

***

Grillattua entrecotea, paistettua parsaa ja bearnaisekastiketta

***

Raparperimoussea, marinoitua mansikkaa ja maitojäätelöä

Kesä-elokuu

***

“Kesäkeitto”

***

Sokerisuolattua siikaa, tilliä ja hernettä

***

Karitsan fileetä, varhaiskaalia ja omenaa

***

“Mansikkamaitoa”

Syys-lokakuu

***

Paahdettu maa-artisokkakeitto

***

Kyssäkaalia ja muikunmätiä

***

Sorsaa kahdella tapaa, punakaalia ja lintukastiketta

***

Mustikkaa, suolaheinää ja jugurttia

Marras-joulukuu

***

Sipulia ja västerbotten juustoa

***

Lanttua, kananmunan keltuaista ja siianmätiä

***

Grillattua porsaan kuvetta, paahdettua porkkanaa ja rakuunakastiketta

***

Luumurahkajäätelöä ja mantelikreemiä

© 2017 Kokkikoulu Espa. Designed by. Kim Laine