
TERVETULOA MEIDÄN SUOSITUIMPIIN RYHMÄMENUIHIN!
Menut vaihtuvat aina vuodenajan ja kauden mukaan, koska meille raaka-aineiden tuoreus on ensisijaisen tärkeää ja saamme inspiraatiomme Suomen luonnosta.
Tammi-maaliskuu
***
Pikku blinejä perinteisin lisukkein
***
Maa-artisokkakeittoa & vuohen gryere juustoa
***
Iberico porsaan secretoa, sipulia ja sherrykastiketta
***
Suklaa fondanttia, vadelma-creme fraiche sherbettiä ja suklaacrumblea
Huhti-toukokuu
***
Paahdettuja tomaatteja, paistettua hernettä ja marinoitua retiisiä
***
Valkoparsakeittoa ja timjamiöljyä
***
Grillattua entrecotea, paistettua parsaa ja bearnaisekastiketta
***
Raparperimoussea, marinoitua mansikkaa ja maitojäätelöä
Kesä-elokuu
***
“Kesäkeitto”
***
Sokerisuolattua siikaa, tilliä ja hernettä
***
Karitsan fileetä, varhaiskaalia ja omenaa
***
“Mansikkamaitoa”
Syys-lokakuu
***
Paahdettu maa-artisokkakeitto
***
Kyssäkaalia ja muikunmätiä
***
Sorsaa kahdella tapaa, punakaalia ja lintukastiketta
***
Mustikkaa, suolaheinää ja jugurttia
Marras-joulukuu
***
Sipulia ja västerbotten juustoa
***
Lanttua, kananmunan keltuaista ja siianmätiä
***
Grillattua porsaan kuvetta, paahdettua porkkanaa ja rakuunakastiketta
***
Luumurahkajäätelöä ja mantelikreemiä
© 2017 Kokkikoulu Espa. Designed by. Kim Laine